Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Seguici su ...  facebook


100_small

Carrello

Il carrello è vuoto
Lonzino (4.000 Kg) | Lonzino | Re Norcino di Vitali G. e G. & C. snc | Re Norcino
logo_IMQ
banner1 banner2 banner3
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Lonzino (4.000 Kg)

62,30 €

This meat comes from pig loin.  Once boned, it is salted and placed into brine with garlic, "vino cotto" and natural aromas for a fortnight. ("Vino cotto" is a slightly sweet, homemade, non alcoholic cooking wine.) After this period, it is peppered, then stuffed into pork intestine casings and left to mature in a particular atmosphere for at least another 180 days. This is a very tasty and flavoursome meat that is always well appreciated on the table as it is particularly lean.

CHARACTERISTICS

Shape: cylinder shaped approx. 40cm.

Weight: approx. 4.000kg

Appearance of cut: a uniform rosy colour

Aroma: intense and spiced

Maturation length: at least 60 days


Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la Cookie Policy.

Accetto i cookies da questo sito