Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Seguici su ...  facebook


100_small

Carrello

Il carrello è vuoto
Seasoned Prosciutto | Re Norcino di Vitali G. e G. & C. snc | Re Norcino
logo_IMQ
banner1 banner2 banner3
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrint

feed Seasoned Prosciutto

Sort by:

Sliced Prosciutto

This meat is cut from three or four parts of the deboned hind leg. It's useful for those who always want to have fresh and aromatic cut in the house.

39,50 €

Prosciutto with the bone (hand cut)

This prosciutto is made by curing the hind legs of our own pigs. It is pear shaped and weighs no less than 8kg.

150,00 €

Boneless Prosciutto (machine cut)

Upon removing the bone from the leg of ham, this product is now ready to be cut using a meat slicer.

158,00 €


Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la Cookie Policy.

Accetto i cookies da questo sito