Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Seguici su ...  facebook


100_small

Carrello

Il carrello è vuoto
Lean Salami | Salame | Re Norcino di Vitali G. e G. & C. snc | Re Norcino
logo_IMQ
banner1 banner2 banner3
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Lean Salami

13,50 €

Salami made from a completely lean mixture of mince from the most noble parts of the pig (leg and shoulder) which, once minced, is flavoured with salt, ground pepper and peppercorns. It is then stuffed into soft pig intestine casings and matured for at least two months - a good maturation period is achieved once the salami becomes soft to the touch and the characteristic mould is visible.

CHARACTERISTICS

Shape: cylinder shaped approx. 25-30cm.

Weight: from approx. 0.400kg to 0.800kg

Appearance of cut: compact and red in colour with a fine grain

Aroma:  intense and spicy

Maturation length:  at least 60 days


Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la Cookie Policy.

Accetto i cookies da questo sito